Mistä kaikki lähti

Koresoft sai alkunsa tammikuussa 2017 yliopiston projektityökurssin jäljiltä. Tällä kurssilla syntynyt projekti vakuutti asiakkaan, joten ylläpitovastuu jäi Koresoftille. Kurssin aikana kaksi kaveriporukkaa yhdistyi ja kaikista ryhmän jäsenistä tuli hyviä ystäviä keskenään. Lisäksi kaikkien tietotaito erinäisissä tehtävissä, aina taloushallinosta palvelinten säätämiseen, antoi mahdollisuuden luoda hyvän ohjelmiston - ja tätä kautta hyvän yrityksen.

Hyvä tiimi on tunnetusti yrityksen sielu. Ilman hyvää tiimiä ei ole pitkään kestävää toimintaakaan. Tämän pohjalta Koresoft on perustettu ja tämän pohjalta pyrimme tekemään hyvää työtä sekä toistemme, että asikkaidemme kanssa.

Tulevaisuudessa Koresoftilla on tavoitteena toteuttaa lisää mahtavia projekteja sekä vanhojen että uusien asiakkaiden kanssa. Jos Teillä on idea projektille ottakaa yhteyttä ja katsotaan yhdessä mitä voimme saavuttaa!

Missä?

Koresoft toimii pääasiassa Tampereen tietoteknisessä sydämessä, Hervannassa.

Keille?

Koresoft toteuttaa asiakkaan vaatimuksien mukaisesti ohjelmistoprojekteja moniin eri tapauksiin tarkoitukseen sopivia teknologioita hyödyntäen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!