Henri "Henkka" Salminen

  • henri.salminen[ät]koresoft.fi

Henri on viimeistä vuotta diplomi-insinööriksi Tampereen Teknillisellä Yliopistolla opiskeleva nuori koodarin alku. Osaamista riittää niin web-ohjelmoinnin front-end tekniikoiden puolella, kuin myös Andoid ja iOS alustalle ohjelmoinnissa.

Henri vastaa yrityksessä teknologisesta johtamisesta ja asiakassuhteista.

Joni "Gona" Saarinen

  • joni.saarinen[ät]koresoft.fi

Joni on 24-vuotias Django-jumala. Lyhyttä varttansa kompensoidakseen hän käy kuntosalilla. Runsaan nettiroolipelien pelaamisen käytetyn ajan ansiosta Joni on Guild Wars 2 -kiltansa raidiporukassa lähes kärkitason pelaaja.

Joni vastaa yrityksessä rautaisesta back-end osaamisesta.

Joni on myös sinkku, joten hänet voi huoletta swaipata oikealle Tinderissä.

Mikko "Tetamies" Knuuttila

  • mikko.knuuttila[ät]koresoft.fi

Mikko on 24-vuotias tietotekniikan opiskelija Tampereen Hervannasta, jolla on ohjelmoinnin lisäksi kokemusta ja opintoja myös talouspuolelta. Ohjelmointipuolella Mikolta sujuu web-teknologioista muun muassa Node.js/Express.js, Python/Django, HTML5, CSS3, Bootstrap ja AngularJS. Lisäksi osaamista löytyy C++:n ja Qt-ohjelmistokehyksen parista.

Mikko vastaa yrityksessä ensisijaisesti hallinnollisista asioista ja asiakassuhteista.

Vapaa-ajalla Mikko kilpailee tavoitteellisesti suunnistuksessa ja polkujuoksussa. Mikon omat sivut: mikkoknuuttila.com

Ville "CentOS" Karvonen

  • ville.karvonen[ät]koresoft.fi

Ville on tiimin toiseksi vanhin koodari suoraan Tampereen syrämmestä. Hän opiskelee Tietotekniikkaa ja on sitä opiskellut myös ammattilukiossa ennen TTY:llä aloittamista. Villen vahvuuksia ovat erityisesti palvelinpuolen osaaminen sekä järjestelmäintegraatiot. Hyvin monet nykyään suosiossa olevat ohjelmointikielet, kuten Python/Django, HTML5 ja C++, ovat Villelle helppoja käyttää. Tarvittaessa hän on myös valmis oppimaan uusia ohjelmointikieliä.

Ville vastaa yrityksen palvelinpuolen osaamisesta.

Vapaa-ajan Ville käyttää valokuvaamiseen, ohjelmointiin sekä talvella avanto-uintiin.

Janne "Kala" Kolhonen

  • janne.kolhonen[ät]koresoft.fi

Janne on 26-vuotias pääaineenaan ohjelmistotekniikkaa opiskeleva tietoteekkari Tampereen Hervannasta. Jannella on osaamista lukuisista ohjelmointikielistä, joista vahvuuksina mainittakoon C++, Python ja Java. Osaamista on myös mobiilipuolella Android-kehityksestä sekä web-ohjelmoinnin puolella Django-ohjelmistokehyksestä.

Jannen ensisijaisia vastuualueita ovat Android-kehitys sekä web-ohjelmoinnin puolella back-end.

Vapaa-ajallaan Janne pelailee, käy salilla ja muuten vaan idlaa. Viikonloppuisin maistuu lonkero tai pari.

Daniel "Freeloader" Kullberg

  • daniel.kullberg[ät]koresoft.fi

Daniel on 24-vuotias tietotekniikan opiskelija Tampereen Teknillisessä Yliopistossa. Daniel opiskelee ohjelmistotekniikkaa, jonka lisäksi hänellä on kokemusta ja opintoja myös hypermedian eli web-ohjelmoinnin puolelta. Ohjelmointikielistä Daniel hallitsee C++, pyhton, PHP, Javascript, HTML5, CSS3 ja Bootstrap. Työkaluista Daniel hallitsee Qt-ympäristön, Visual Studion sekä muut erinäiset editorit.

Daniel vastaa yrityksessä graafisesta suunnittelusta ja sisällöntuotannosta.

Vapaa-ajalla Daniel on kiinnostunut pelaamisesta, sekä urheilusta, lähinnä lenkkeilystä, salista ja kiipeilystä.

Tuli - Ajanvarausjärjestelmä

Kauttamme on hankittavissa myös tehokkaasti hallittava web-pohjainen ajanvarausjärjestelmä! Olemme kehittämässä järjestelmää, joka voidaan upottaa helposti yrityksen olemassa oleville tai uusille verkkosivuille ja mobiilisovelluksiin!

Tutustu »